Geweldig koken in 10 minuten!

Goldspoon is dé kookoplossing waarmee je geweldig eten kookt in 10 minuten! Ideaal op dagen als je even geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan. We wassen, schillen, snijden de ingrediënten zorgvuldig en nemen alle tijd om te koken en langzaam te stoven. Zo komen de gerechten vol op smaak. Door ze snel in te vriezen blijven de lekkere smaak, structuur en goede voedingswaarden behouden. En kun je Goldspoon lang thuis bewaren. Je plopt Goldspoon rechtstreeks uit de vriezer in de pan en maakt het gerecht af met de toppings. Géén stress of gedoe. Wél altijd echt lekker en goed eten op tafel in 10 minuten!

Geweldig koken is onze missie!

Met Goldspoon maken we mensen blij door ze te helpen om elke dag lekker, goed en gezond eten te koken in 10 minuten!

Onze achtergrond in eten

Thijs & Derk hebben de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan binnen food-retail en foodservice bij o.a. Marqt, La Place & Ahold.

Goldspoon Socials: Dyoncee

Dyoncee is binnen Goldspoon verantwoordelijk voor alles wat er op onze socials gebeurd! Wil je samenwerken? hallo@goldspoon.nl

De beste kwaliteit

We volgen een strikt kwaliteitsbeleid, maken gebruik van natuurlijke en lokale ingrediënten en gebruiken geen onnodige kunstmatige toevoegingen.

We bereiden alles volgens eigen recept!


Wereldse smaken

Het lekkerste eten komt uit verschillende windstreken. Omdat je elke dag van de week iets anders wilt kunnen eten, hebben we gerechten uit 7 wereldkeukens.


Plant Power

Een groot deel van onze gerechten is vega(n)! We gebruiken naast groenten ook vleesvervangers als alternatief. Heb je suggesties? Mail ons via hallo@goldspoon.nl


Altijd een complete maaltijd

Om je goed te ontzorgen is een gerecht bij ons altijd compleet: een hoofdgerecht met een groenten bijgerecht, pasta of rijst naar keuze & lekkere toppings.


Geen gedoe, geen stress

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Op de dagen dat het niet uitkomt, hoef je nu niet meer zelf uren in de keuken te staan. In 10 minuten ben je klaar. Appeltje-eitje.


Vries & Vers

Doordat we onze gerechten na de bereiding snel invriezen naar -25°C blijven de lekkere smaak, de goede structuur en voedzame vitaminen lang behouden.


Zonder verspilling

Om voedselverspilling in de hele keten te minimaliseren, kiezen we voor de natuurlijke pauzeknop: invriezen. Zo wordt er (bijna) niets verspild in onze keuken, onderweg & thuis.

Goldspoon: dé kook oplossing waarop je hebt gewacht!

Perfect te portioneren

Door de makkelijke deel-Spoons portioneer je altijd perfect. En zonder voedselverspilling. Zo kan iedereen zelfs een ander gerecht kiezen. De rest kan zo terug de vriezer in.

Altijd Nutriscore A of B

We geloven dat je je beter voelt als je goed en gevarieerd eet. Daarom ontwikkelen we alleen gerechten met Nutriscore A of B.

Onze nog-niet-perfecte verpakking

Over onze verpakking zijn we nog niet tevreden. Daarom werken we aan een verpakking zonder afval. Heb je een goed idee? Mail ons: hallo@goldspoon.nl

Wistjedat...

…je de meeste smaken het meest puur proeft met een gouden lepel?

Veelgestelde vragen

Antwoord op (bijna) al je vragen!

Veelgestelde vragen